Home Nieuws Jong PSV vierde na overwinning in Volendam

Jong PSV vierde na overwinning in Volendam

71
0

Jong PSV is bezig aan een opmars op de ranglijst. Het elftal van Dennis Haar staat inmiddels vierde.

In het Kras Stadion in Volendam speelde Jong PSV vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Volendam en  boekte een verdiende 3-0 overwinning dankzij doelpunten van Ramselaar, Aboukhlal en Piroe.

Meteen in de eerste minuut kreeg Piroe de kans op de openingstreffer, maar de spits stuitte op de doelman van de Volendammers. Bart Ramselaar schoot later in de resten helft van afstand via de binnenkant van de paal raak: 0-1.

In de tweede helft was het wederom Jong PSV dat beter begon en via een schot van Daneels, over, en een schuiver van Piroe, rakelings naast de paal, meteen op zoek ging naar het tweede doelpunt. Na een hakbal van Lonwijk rondde Aboubklal prima af. Spits Joël Piroe schoot niet lang daarna vanaf de rand van de zestienmeter binnen.

Doordat Almere City – FC Den Bosch in 3-1 eindigde, stijgt Jong PSV op de ranglijst en staat het nu vierde in de Keuken Kampioen Divisie.

Van de Meulenhof, Teze (84/Schoonbrood), Daverveld, Soulas, Theunissen, Rigo, Ramselaar, Lonwijk (71/Frey), Aboukhlal, Piroe, Daneels (71/Catic).