Home Nieuws Jong PSV: ‘Een geweldige teamprestatie’

Jong PSV: ‘Een geweldige teamprestatie’

17
0

Jong PSV maakte vrijdagavond indruk in Amsterdam door met 0-3 te winnen van jong Ajax. Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Jong Ajax stond Dennis Haar trots Fox Sports te woord.

“Ik vind het een geweldige teamprestatie en dat heb ik benadrukt. Ik vind dat zij op een geweldige manier met elkaar omgaan gedurende de weken met trainen en wedstrijden. Ook als ze niet spelen, wat soms heel lastig is voor jongens die in de beloften spelen. Als ik dan zie hoe ze daar vanavond antwoord op geven, echt geweldig,” als Haar. “We hadden vooraf afgesproken om hoog druk te zetten vanaf het begin. Dat pakte de eerste helft redelijk uit, omdat Ajax daarin ook een aantal mogelijkheden had. Maar in de tweede helft werd dat alleen maar duidelijker en hadden we de wedstrijd met een grotere marge sneller kunnen beslissen misschien wel. Ik heb wel een aantal doelpunten gezien waarin ze het fantastisch uitspelen. Laten we daarop het accent liggen vanavond.”

De trainer van Jong PSV gaat verder: “Pas na de 0-3 dacht ik dat de overwinning binnen was. Daarvoor zie je wel dat wij de beste mogelijkheden krijgen. Maar je weet wel dat als Ajax een doelpunt maakt dat het geloof waarschijnlijk weer terug komt en wordt het billen knijpen. Maar dat was nu eindelijk een keer niet nodig.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here