Home Nieuws Jong Duitsland spits Berisha in beeld als nieuwe spits, PSV wil Malen-opvolger...

Jong Duitsland spits Berisha in beeld als nieuwe spits, PSV wil Malen-opvolger bij Salzburg ophalen

2880
0

Na het vertrek van Donyell Malen naar Dortmund dient er aanvallende versterking bij te komen.

PSV lijkt in te zetten op Luuk de Jong maar ook klinkt vanuit Oostenrijk de naam door van Mergim Berisha van Red Bull Salzburg. Volgens Oostenrijkse media is de jonge Duitser in elk geval in beeld als nieuwe spits, meldt Salzburger Nachrichten.


Het Oostenrijkse Salzburger Nachrichten meldt dat de zaakwaarnemer van de 23-jarige aanvaller van Red Bull Salzburg al contact heeft gehad met PSV over een mogelijke transfer. Berisha lijkt zijn volgend jaar aflopende contract nog niet te willen verlengen, waardoor een transfer van de Duitse jeugdinternational waarschijnlijk is. De spits is fysiek sterk. Afgelopen seizoen scoorde de 1 meter 88 lange spits 22 keer voor Salzburg in 42 officiële duels. Dat zijn behoorlijke cijfers voor een jonge spits.

De 23-jarige Berisha was deze zomer actief op het jeugd-EK met Jong Duitsland. Met zijn ploeggenoten wist Jong Oranje in de halve finale uit te schakelen om daarna de finale van Portugal te winnen. De zaakwaarnemer van de jonge Duitse spits zou in contact met PSV en Roger Schmidt staan.