Home Nieuws John van den Heuvel niet rouwig om vertrek Schmidt: ‘Ik weet dat...

John van den Heuvel niet rouwig om vertrek Schmidt: ‘Ik weet dat PSV een plekje in het hart van Ronald Koeman heeft’

5690
0

Meteen na het bekend worden van het besluit van Roger Schmidt is het speculeren over de opvolging van de Duitser al begonnen.

Alle bekende namen komen voorbij. Zo worden Peter Bosz en Wim Jonk genoemd maar ook Henk Fraser. Tot het rijtje trainers die volgend seizoen hoofdtrainer van de club zou kunnen zijn, stond tot gisteren ook Ruud van Nistelrooij. Maar de trainer van Jong PSV heeft inmiddels zijn beslissing gemaakt en dat betekent dat hij voorlopig trainer van Jong PSV zal blijven. Van Nistelrooij acht zichzelf nog niet zover dat hij al de kar bij het eerste elftal wenst te gaan trekken.

Ook Philip Cocu wordt genoemd, al lijkt de achterban van de club wel een andere wens te hebben voor volgend seizoen. Het boek Cocu is voor veel PSV fans dicht na de glorieuze periode onder de Eindhovenaar. De prestaties van Cocu worden zeker op waarde geschat maar het soort voetbal wat Cocu voorstond was niet altijd even frivool en fris te noemen. Een andere veel gehoorde naam is de naam van Ronald Koeman. De recent bij FC Barcelona ontslagen Cocu lijkt inmiddels weer open te staan voor een nieuwe klus als trainer in de top. Koeman zou ook de functie van bondcoach weer ambiëren maar dan zou hij Louis van Gaal moeten opvolgen, die zeker tot en met het WK in Qatar van eind november en december dit jaar, op zijn troon blijft zitten.

Als het aan John van den Heuvel ligt, krijgt Ronald Koeman de leiding over PSV. De fanatieke PSV supporter is een fervent fan van Ronald Koeman en zei in gesprek met PSV TV dat Ronald Koeman PSV nog altijd in zijn hart draagt. Van den Heuvel sprak recent in Abu Dhabi informeel met Ronald Koeman. ‘Ik weet dat PSV een plekje in het hart van Ronald Koeman heeft’, aldus John van den Heuvel. De misdaadjournalist werd ook gevraagd naar het vertrek van Roger Schmidt en zijn antwoord was weinig verrassend.

John van den Heuvel treurt bepaald niet door de recente aankondiging van de Duitse trainer. Ook van den Heuvel stelt vast dat PSV onder Schmidt weinig stappen heeft gemaakt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here