Home Nieuws John van den Heuvel kritisch op eigen werkgever na ophemelen Ajax spelers

John van den Heuvel kritisch op eigen werkgever na ophemelen Ajax spelers

67
0

John van den Heuvel, fervent PSV aanhanger, ergert zich mateloos aan het ophemelen van spelers van concurrent Ajax. De misdaadjournalist wijst daarbij met name naar zijn eigen werkgever, De Telegraaf.

Van den Heuvel zegt dat in gesprek met Metro. Ook zijn eigen werkgever, De Telegraaf, maakt zich er vaak schuldig aan, stelt hij. De Eindhovenaar hoort vaak dat De Telegraaf een Ajax-krant is. “Ook ik zeg dat wel eens tegen de jongens van Telesport en dan reageren ze verbolgen, omdat ze vinden dat ze volledig onafhankelijk zijn. PSV-watcher Erik van Haren is dat inderdaad, maar verder ligt de nadruk natuurlijk wel heel erg op Ajax.”

“Weet je waar ik me het meest aan stoor? En dan heb ik het niet alleen over Telesport hoor, maar over de sportjournalistiek in het algemeen. Ajax wordt altijd zo ongelooflijk opgehemeld”, vervolgt de journalist.

“Als ene Kasper Dolberg tegen NEC vier keer scoort, dan is hij gelijk een wereldspits. En als Ajax van AEK Athene wint, is het een serieuze kandidaat om de Champions League te winnen. PSV verloor in Barcelona met 4-0 van Messi, maar als Ajax daar had gespeeld waren zij ook gewoon met dezelfde cijfers van het veld gestapt.”

De krant maakte het vandaag bont door alle Ajax spelers na de oorwassing in Eindhoven een voldoende te geven bij de wekelijkse rapportages.


Vorig artikelSjaak Swart richt pijlen op ‘rode’ Lozano: ‘Ajax blijft de beste ploeg’
Volgend artikelWaterreus kritisch op keuze van Bommel voor schoonvader van Marwijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in