Home Nieuws John van den Brom: ‘PSV is nog niet weg’

John van den Brom: ‘PSV is nog niet weg’

16
0

John van den Brom vlakt PSV allerminst uit in de titelrace met Ajax. De coach van de Noord Hollanders ziet nog perspectief voor PSV.

De coach heeft met zijn eigen AZ wel een goed resultaat nodig tegen PSV om kans te maken op plaats drie in de Eredivisie. Een gelijkspel is voor de coach daarom niet voldoende. Met nog zes duels te gaan heeft AZ, de huidige nummer vier op de ranglijst, twee punten minder dan Feyenoord. “We gaan verder op jacht naar de o zo mooie en belangrijke derde plaats”, zei Van den Brom in de aanloop naar de wedstrijd met PSV tegen Voetbal International. “PSV blijft natuurlijk een titelkandidaat. Ze hebben een hele goede ploeg die goed in elkaar zit, met veel ervaring, individuele kwaliteiten voorin en scorende middenvelders. Ze zitten nog volop in de titelstrijd. Ook zij zullen blijven jagen.”
Van den Brom rekent op de kwaliteiten van Vincent Janssen, die hij tegen Frankrijk zag debuteren in het Nederlands elftal. “Dinsdag heeft hij het tegen Engeland met een goal en een assist nog iets beter gedaan. Hij is dus met veel vertrouwen teruggekomen, lacht, is vrolijk en dat is mooi.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here