Home Nieuws John Heitinga geeft PSV complimenten voor organisatie maar baalt van eigen ploeg

John Heitinga geeft PSV complimenten voor organisatie maar baalt van eigen ploeg

2019
0

Jong PSV en Jong Ajax wisten er donderdagavond in het Philips Stadion toch best een spektakel van te maken.

Voor maar liefst 10000 voornamelijk jonge PSV fans, probeerden beide ploegen er een vermakelijk duel van te maken. Adil Ramzi zag dat zijn ploeg lef en veerkracht toonde. John Heitinga was na afloop van het duel tussen Jong PSV en Jong Ajax niet perse ontevreden over de uitleg maar een paar zaken zaten de coach van Jong Ajax toch wel dwars.

John Heitinga zag dat zijn ploeg twee keer werd geklopt bij een standaardsituatie. ‘We geven twee lachwekkende goals weg’, zei Heitinga na de wedstrijd tegen ESPN.

Net als het eerste elftal, weet ook Jong PSV wel raad met vrije trappen en corners. ‘Met name de tweede. Eigenlijk was dat gewoon een slechte corner. We speelden volwassen en sterk, domineerden en creëerden aardig wat kansen, maar dan moeten we onszelf wel belonen’, zei de coach van Jong Ajax.

Heitinga gaf PSV wel de complimenten voor de organisatie. Het aantal toeschouwers bij de wedstrijd kon hem wel bekoren. ‘Daar moet ik een compliment voor maken. Volgens mij waren er toch zo’n tienduizend mensen, een geweldig initiatief. Voor jonge talenten is het mooi om dit te ervaren. Spelen in een stadion, met de media-aandacht erbij en op een groot veld met maximale afmetingen. De kleedkamers, de opkomst, dat wil je creëren voor de jongens die hopelijk later de stap maken naar een eerste elftal. Of dat nou bij Ajax of bij PSV is’, klinkt het.


Vorig artikelJan Poortvliet en Waterreus halen hard uit naar van Gaal, Poortvliet wijst naar Messi
Volgend artikelVIDEO | Vertrek en aankomst PSV selectie in Marbella

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in