Home Nieuws John de Jong wil in de winterstop een ervaren speler aan de...

John de Jong wil in de winterstop een ervaren speler aan de selectie toevoegen

145
0

De beoogde ervaren spelers voldoen bepaald niet voor PSV dit seizoen. Het Eindhovens Dagblad meldt woensdagmorgen dat John de Jong de spelersmarkt op gaat om een ervaren speler aan de selectie toe te voegen.

De 33 jarige Ibrahim Afellay en de 31 jarige Kostas Mitroglou blijken geen meerwaarde te zijn voor Mark van Bommel en daar willen PSV en John de Jong verandering in brengen. Afellay is inmiddels honderd procent fit, maar wordt niet goed genoeg bevonden door Van Bommel, terwijl Mitroglou alleen gehaald is als breekijzer. Er is dus actie vereist van de td van de club en die gaat er komen, meldt het ED.

PSV bekijkt de mogelijkheden om in de winter een ‘ervaren speler’ aan de selectie toe te voegen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad woensdag.

PSV wil de transfermarkt op om de selectie voor de tweede seizoenshelft te versterken om de hernieuwde doelstellingen te kunnen behalen. Bekerwinst en de tweede plaats in de competitie is waar PSV de pijlen op richt. Of die ervaren speler een linksback zal zijn is nog niet bekend maar de nood op die positie is dusdanig hoog dat een gerichte versterking op die positie niet uit kan blijven.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here