Home Nieuws John de Jong wil het tij keren: ‘Ik doe alles om prijzen...

John de Jong wil het tij keren: ‘Ik doe alles om prijzen te winnen met PSV, die drive is enorm groot’

452
0

Mocht PSV over enkele de tweede plaats hebben weten vast te houden is er sprake van een matig tot redelijk seizoen 2020-2021.

De tweede plaats is een must en geldt in het hedendaagse topvoetbal als een prominente positie op de ranglijst. Een ieder weet waarom. Het voorportaal naar grotere en vooral financiële successen ligt immers daar bij die broodnodige voorronden van de Champions League.

PSV wil het schip van het eerste elftal in ieder geval die kant opstuwen en die insteek valt in een topsportklimaat te prijzen. Dat schip gedijt beter in rustig vaarwater, moet de directie in combinatie met de Raad van Commissarissen bedacht hebben want de sleutelposities in de directie blijven de komende jaren bezet door dezelfde mensen.

John de Jong gaat de komende drie seizoenen in ieder geval door als technisch manager van de club en daar valt iets voor te zeggen als we de afgelopen 10 jaar tegen het licht houden. Het was de onder druk staande Marcel Brands die van de RvC 8 jaar geleden contractverlenging aangeboden kreeg. Brands bracht de successen terug bij PSV. John de Jong is er in ieder geval alles aan gelegen om PSV opnieuw richting de successen te laten koersen. Aan zijn motivatie zal het niet liggen.

‘Ik vind de komende drie jaar een mooie periode om het succes terug te brengen en om te helpen PSV weer toekomstbestendig te maken. Ik zit hier nu 21 jaar en als mensen het over mij hebben, zeggen ze: flegmatiek, linkspootje, of dat ik als directeur en als mens zo toegankelijk ben. Vind ik allemaal prima, maar vergis je niet: ik doe alles om prijzen te winnen met PSV. Die innerlijke drive is echt enorm groot.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here