Home Nieuws John de Jong weet Guus Til na twee jaar alsnog te overtuigen:...

John de Jong weet Guus Til na twee jaar alsnog te overtuigen: ‘Ik was heel trots toen PSV zich meldde’

2290
0

Met veel overtuiging en zonder twijfel heeft Guus Til zijn contract met PSV ondertekent. De middenvelder is blij en trots tegelijk om voor PSV te mogen gaan spelen.

Niet alleen Ruud van Nistelrooij is verheugd met de komst van de veelzijdige middenvelder maar ook Marcel Brands en John de Jong zijn vol lof over de multi-inzetbare speler. PSV bewoog twee jaar terug al hemel en aarde Til naar PSV te halen maar toen was Spartak Moskou nog de club waar Til zijn prille carrière wenste voort te zetten.

“Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden”, zegt hij. “Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest.”

Na een goed gesprek met Ruud van Nistelrooij werd Til overtuigd door PSV. “De trainer heeft het vertrouwen in me uitgesproken en verteld over de ambitie van PSV. Dat overtuigde me. Ik wil hier prijzen gaan winnen”, is de eerste reactie van de 24-jarige middenvelder. “Het plaatje dat PSV me schetste was heel aantrekkelijk. Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen. Alles straalt hier klasse uit”.

Til gaat verder. “Ik was heel trots toen PSV zich bij mij meldde en de club zijn interesse naar me uitsprak. Het plaatje dat PSV me schetste, was heel aantrekkelijk. Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen”, aldus Guus Til over zijn nieuwe werkomgeving.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here