Home Nieuws John de Jong scout bij Jong Schotland – Jong Griekenland voor mogelijke...

John de Jong scout bij Jong Schotland – Jong Griekenland voor mogelijke nieuwe linksback

210
0

PSV’s technische man John de Jong heeft de wedstrijd tussen Jong Schotland en Jong Griekenland bezocht.

Dit meldt NOS man Arno Vermeulen die John de Jong tegen kwam op zijn weg naar Belfast. De Jong reisde naar het Schotse Edinburgh, weet Arno Vermeulen te melden.

De Jong was getuige van de interland tussen Jong Schotland en Jong Griekenland en dat zorgt voor speculaties. “Hij ging kijken, dat moet hij natuurlijk doen in zijn functie”, aldus Vermeulen in de NOS Voetbalpodcast. “Als hij gaat kijken, mag je natuurlijk aannemen dat er toch al wat werk verricht is door zijn scouts. Toen dacht ik: dan moet hij toch op jacht zijn naar een linksback. Dat geeft wel aan dat onze Spaanse vriend in de winterstop vrijwel zeker teruggaat naar Valencia”, zegt hij over de tot op heden mislukte huurling Toni Lato. “Want die club wordt toch wel erg onrustig van het feit dat hij niet speelt.”

Vermeulen plaatst wel kanttekeningen bij zijn eigen theorie. “Het is wel erg jong blijkbaar, als hij daar een linksback gaat halen.” NOS-collega Arman Avsaroglu vermoedt dat het gaat om Chelsea-talent Billy Gilmour, die overigens van origine een middenvelder is maar ook als verdediger uit de voeten kan. “Ze hebben er eentje bij de Jong Schotten, die bij Chelsea onder contract staat toch? Zou kunnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here