Home Nieuws John de Jong richt zich per heden op Gakpo en Sangaré: ‘Ik...

John de Jong richt zich per heden op Gakpo en Sangaré: ‘Ik weet nog niet hoe moeilijk dit wordt’

3006
0

PSV heet haar slag al geslagen te hebben op de internationale transfermarkt. Althans, dat is tot op heden de beeldvorming rond de transferzomer van PSV.

De club wist Walter Benítez, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Guus Til, Xavi Simons en Luuk de Jong al vast te leggen. Echter kan er moet er eigenlijk nog een grote slag geslagen worden. PSV heeft op dit moment namelijk twee topprioriteiten, te weten Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo. Dat zegt technisch directeur John de Jong in gesprek met Voetbal International.

Een langer verblijf van sleutelspelers als Sangaré en Gakpo kan de selectie nog meer stappenlaten zetten in haar ontwikkeling. De Ivoriaanse middenvelder en reserveaanvoerder staan in de belangstelling van veel buitenlandse clubs.

“Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit”, begint de Jong tegenover het weekblad. “Hoe moeilijk dit wordt, kan ik op dit moment niet aangeven. Wij willen dat zij blijven en zij weten ook dat er begin augustus een heel belangrijke periode voor PSV aanbreekt met het oog op Champions League-kwalificatie.”

Sangaré en Gakpo weten precies wat PSV wil, weet John de Jong te vertellen over het tweetal. “Mocht Gakpo bijvoorbeeld toch vertrekken, dan wordt het een heel grote uitdaging spelers van hetzelfde niveau of beter terug te halen die er ook nog direct staan”, aldus John de Jong, die met deze uitspraken bedoeld dan wel onbedoeld ergens ook licht de druk op het tweetal weet op te voeren inzake het nemen van een beslissing.


Vorig artikelToptalent Ismael Saibari verlengt contract bij PSV
Volgend artikelVan Nistelrooij houdt na gesprekken terdege rekening met aanblijven Gakpo en Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in