Home Nieuws John de Jong over transfer rechtervleugelverdediger Hoever: ‘Hij heeft ontzettend veel talent’

John de Jong over transfer rechtervleugelverdediger Hoever: ‘Hij heeft ontzettend veel talent’

1799
0

PSV is erg content met de komst van Ki-Jana Hoever. John de Jong licht via de bekende kanalen van de club de transfer toe.

De club ziet in de verdediger een speler in voor de toekomst maar weet ook dat Hoever meteen een meerwaarde voor de selectie kan zijn. John de Jong legt uit waarom hij Hoever zo snel mogelijk aan de selectie wilde toevoegen. “We huren Ki-Jana omdat we overtuigd zijn van zijn kwaliteiten en het van doorslaggevend belang vinden dat hij al vroeg in de voorbereiding aansluit. Een huur met koopoptie was voor Wolverhampton op dit moment onbespreekbaar”, laat hij weten op de clubsite.

De Jong gaat verder. “Zij hebben nog maar kort geleden een fikse transfersom voor Ki-Jana betaald. Wij wilden het risico tot wekenlange onderhandelingen niet lopen en hebben daarom snel gehandeld.”

PSV ziet in Hoever voornamelijk een rechtsback. “Hij heeft ontzettend veel talent en niet voor niets op jonge leeftijd al tientallen wedstrijden in de Premier League gespeeld”, vervolgt De Jong. “Hij krijgt de kans om zich bij PSV als rechtervleugelverdediger door te ontwikkelen. Dat is in onze ogen zijn sterkste positie”, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here