Home Nieuws John de Jong lijkt vertrek bij PSV te hebben verwerkt: ‘PSV blijft...

John de Jong lijkt vertrek bij PSV te hebben verwerkt: ‘PSV blijft mijn club’

489
0

Het vertrek bij PSV is John de Jong niet in de koude kleren gaan zitten maar enkele maanden na zijn vertrek lijkt de opgestapte technische man het allemaal wel verwerkt te hebben.

Afgelopen week kwamen er nog een aantal feit naar voren, die de Jong in gesprek met Voetbal International wilde verduidelijken. De Jong heeft een duidelijke lezing over het geheel maar heeft de exit achter zich gelaten. PSV is inmiddels op zoek naar een nieuwe technische baas. Spoedig zal er op technisch vlak een nieuwe episode aanbreken voor de club. Marcel Brands zal dan de dubbelfunctie die hij nu weet te vervullen loslaten zodat PSV weer met een duidelijke technische baas de toekomst in kan. Of het tussen Marcel Brands en John de Jong nog helemaal goed komt valt nog te bezien want de Jong leek wat twijfels te hebben bij de handelswijze van Marcel Brands net na het vertrek van John de Jong.

Dat Brands toch de media te woord wilde staan verbaasde John de Jong, zei hij in gesprek met het weekblad. Hoe dan ook, PSV zit in de genen van de Hagenaar en dus is de opgestapte technische man nog vaak te vinden bij PSV. 22 jaar PSV zijn de Jong niet in de koude kleren gaan zitten. Hoogtepunten en dieptepunten staat de Jong in het geheugen gegrift.

De liefde voor PSV en het goede gevoel bij de club zijn dan ook geenzins verdwenen, verzekerde de Jong deze week. ‘Sterker, ik kom nog af en toe op De Herdgang voor een kop koffie, ik ga bij de jeugd kijken en ik ben ook al bij een wedstrijd in het stadion geweest. Ik kan iedereen recht in de ogen kijken en PSV blijft mijn club’, zegt hij in gesprek met Voetbal International. Ik heb me bij PSV kunnen ontwikkelen en kunnen groeien als mens. Mijn halve leven heb ik bij PSV gezeten, ik heb een mooie loopbaan opgebouwd en ik heb heel veel aan de club te danken. Ik koester absoluut geen wrok. Het was een fantastische periode, dat overheerst’, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here