Home Nieuws John de Jong licht komst Yvon Mvogo toe en verwacht vertrek Zoet

John de Jong licht komst Yvon Mvogo toe en verwacht vertrek Zoet

1510
0

John de Jong heeft op de website van PSV een toelichting gegeven op de komst van de Zwitserse keeper Yvon Mvogo.

Het heeft natuurlijk van doen met de vertrekwens van Jeroen Zoet. De Jong over de rol en wens van Zoet. “Jeroen Zoet heeft aangegeven open te staan voor een buitenlands avontuur en daar hebben we respect voor”, aldus de technisch manager.

Het zou dus kunnen dat Zoet vertrekt en PSV wenst dan meteen gereed te zijn voor de start van het seizoen. De Jong heeft lovende woorden over voor clubman Zoet, die op een matig laatste seizoen na, een prima periode bij PSV had met landstitels en een goede Champions League campagne.

“We hebben Robbin Ruiter aan Willem II verkocht en door de komst van Mvogo zijn we nog steeds voorbereid op eventuele mutaties in het keepersbestand”, aldus de technisch manager over de keepers.

Lars Unnerstall lijkt gewoon bij PSV te blijven. De Duitser wordt naar alle waarschijnlijkheid tweede keeper achter Mvogo. Schmidt was al een tijd op zoek naar een goed meevoetballende keeper die beter bij zijn speelstijl past.

Voor Hidde Jurjus bestaat op dit moment concrete interesse, bevestigde De Jong en dus ligt ook diens vertrek voor de hand.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here