Home Nieuws John de Jong licht aankoop Sangaré toe; PSV vraagt voor Hendrix 2...

John de Jong licht aankoop Sangaré toe; PSV vraagt voor Hendrix 2 tot 3 miljoen euro

1095
0

John de Jong is zeer te spreken over de nieuwe aankoop Ibrahim Sangaré. Het kan tevens een snel vertrek van Jorrit Hendrix inluiden.

Schmidt liet eerder al weten dat een vertrek van Jorrit Hendrix nog heel goed mogelijk is. Nu Sangaré binnen is, nadert een vertrek van Hendrix met rasse schreden.

‘Ibrahim voegt power, lengte en atletisch vermogen toe aan ons middenveld’, vertelt John de Jong op de clubwebsite. Diverse media melden wel dat PSV minimaal 2,5 tot 3 miljoen euro voor Hendrix wenst te ontvangen.

‘Dat zijn specifieke kwaliteiten die van toegevoegde waarde voor onze selectie. Sangaré is een speler met veel aansprekende kenmerken, die al op jonge leeftijd debuteerde in een topcompetitie. Zulke jongens kunnen op den duur interessant worden voor PSV en daarom volgen we ze intensief. Nu ontstond – ook door de degradatie van Toulouse – het juiste moment om toe te slaan. Wij waren echter niet de enigen die er zo over dachten en daarom zijn we erg blij dat het is gelukt.’

De middenvelder is op zijn beurt ook heel blij met zijn transfer naar PSV. ‘Ik was toe aan de volgende stap in mijn loopbaan. Het verhaal van PSV spreekt me enorm aan. Mijn gevoel zegt me dat dit voor nu de beste keuze is. Hier kan ik me ontwikkelen en spelen om de prijzen. Het voetbal dat ze hier willen spelen en de ambities passen bij mij. Ik kan niet wachten. Ik hoop dat het papierwerk zo snel mogelijk klaar is.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here