Home Nieuws John de Jong legt contact met management Toby Alderweireld voor transfer naar...

John de Jong legt contact met management Toby Alderweireld voor transfer naar PSV

2177
0

Het gerucht van vorige week, dat PSV interesse heeft in Toby Alderweireld, blijkt serieus nieuws te zijn.

Vorige week berichtten we al over mogelijke interesse vanuit PSV voor de Belgische verdediger en die interesse is door John de Jong wat concreter gemaakt.


De Telegraaf meldt namelijk dat John de Jong contact wist te leggen met het management van Toby Alderweireld. Hoewel er deze winter mogelijk defensieve versterking in aantocht zou zijn gezien de dun bezette posities in de achterhoede, zou de belangstelling van PSV voor Alderweireld pas voor het volgende seizoen zijn.

John de Jong belde afgelopen week met Stijn Francis, de manager van Alderweireld, weet Telesport. Alderweireld, die met zijn 31 jaar nog jaren vooruit kan, heeft veel ervaring in het internationale voetbal.

De huidige werkgever van de Belg, Tottenham Hotspur, is er weinig aan gelegen het contract van de verdediger te verlengen. ‘We geven als kantoor geen commentaar op transfergeruchten’, reageert zaakwaarnemer Francis tegenover de Telegraaf.

Ook Toon Gerbrands reageerde op het gerucht. De algemeen directeur reageerde dat er momenteel geen werk wordt gemaakt van de Belg, maar wel dat de club op de hoogte is van zijn status. “Zoals onze scouting dat van misschien wel honderd spelers is. Alderweireld past op dit moment niet in onze plannen.”

Later meer.


Facebook Comments Box