Home Nieuws John de Jong heeft gelogen | Voormalig td krijgt er flink van...

John de Jong heeft gelogen | Voormalig td krijgt er flink van langs op sociale media

19636
0

De storm rond het vertrek van Xavi Simons bij PSV is nog altijd niet gaan liggen. Het waren tamelijk onrustige dagen voor de club als we het afgelopen weekend nog eens rustig analyseren.

De aanvallende middenvelder is inmiddels in Parijs om zijn contractbesprekingen met Paris Saint-Germain af te ronden maar zijn vertrek houdt de gemoederen in Nederland flink bezig. Vele PSV fans liggen niet wakker van zijn vertrek en hebben het boek Xavi Simons al gesloten maar dat geldt niet voor alle PSV fans en zeker niet voor de media.

PSV krijgt er best stevig van langs als het over de situatie rond Xavi Simons gaat. Er valt de club natuurlijk ook best wel wat te verwijten. Wat PSV niet kan worden verweten is dat de club niet op kan tegen een door geld uit oliestaten gedreven Frans bolwerk, wat letterlijk en figuurlijk op gewenste tijdstippen met miljoenen kan strooien.

PSV communiceert normaal gesproken nooit details over contracten via de media en hield zich ook rond de transfer van Xavi Simons van Paris Saint-Germain naar PSV aan de ongeschreven regels geen informatie uit contracten te verspreiden. PSG deed precies het tegenovergestelde want de Franse topclub wist genoeg details uit de overeenkomst tussen PSV en Xavi Simons te verspreiden, waardoor het geheel in positiever daglicht geplaatst kon worden richting de verbaasde Franse media.

Hoe kon Paris Saint-Germain immers zo’n talentvolle speler zo eenvoudig gratis de deur uit laten lopen? Het zorgde juist weer dat de Nederlandse media met vele vragen op de proppen kwamen en dus dacht Arno Vermeulen namens de NOS John de Jong aan de tand te moeten gaan voelen ten einde de juiste informatie te verkrijgen. John de Jong koos echter voor glashard liegen als we onderstaand interview nog eens rustig aanschouwen.

‘John de Jong heeft gelogen’, meldt Twitteraar Space Ball over de inmiddels opgestapte voormalig technisch directeur.

https://twitter.com/xspaceball/status/1680515351052689408?s=46&t=EGruE31ddxKBj8KqJbLVMA

https://twitter.com/xSpaceBall/status/1680530547972382720?s=20

https://twitter.com/FCDutchie/status/1680568578989334528?s=20


Vorig artikelPSV ontvangt minder dan 6 miljoen euro, deel gaat naar Xavi Simons | Beeldvorming rond Simons keert zich niet ten goede
Volgend artikelFranse kranten wijzen naar Luis Enrique als spil achter transfer Xavi Simons naar PSG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in