Home Nieuws John de Jong: ‘Guus Til en Marco van Ginkel niet naar PSV’

John de Jong: ‘Guus Til en Marco van Ginkel niet naar PSV’

3112
0

John de Jong heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad een update gegeven over spelers die met PSV in verband worden gebracht.

Kopstukken daarin zijn Guus Til en Marco van Ginkel, die beiden niet naar PSV zullen komen. Althans, dat is de verwachting van John de Jong.

Er gingen recent wat geruchten dat PSV interesse zou hebben in Guus Til, maar een transfer van de Spartak Moskou-middenvelder naar PSV lijkt kansloos. “Wat ik weet is dat hij het liefst naar een buitenlandse competitie gaat, in plaats van terugkomen naar Nederland. Dat is wat ik hoorde van z’n zaakwaarnemer”, zegt John de Jong.

Ook Chelsea contract speler Marco van Ginkel lijkt niet te komen: “Ik denk dat naar niet de prioriteit ligt, omdat hij twee jaar niet heeft gespeeld”, aldus John de Jong.

Toch wordt het bepaald geen rustige periode die volgen gaat komende tijd. Er staat genoeg te gebeuren komende weken.

‘Ik denk zeker dat er nog mutaties gaan plaatsvinden. Zowel inkomend als uitgaand. We hebben nog zeven weken, dus richting 6 oktober gaat er écht nog wel genoeg gebeuren. Er iets niets zo onvoorspelbaar als een transferwindow. Maar als je het hebt over drie uitgaande en drie inkomende transfers, dan denk ik dat er best nog wel wat meer kan gaan gebeuren’, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here