Home Nieuws John de Jong en van Nistelrooij richten pijlen op aantrekken extra aanvaller,...

John de Jong en van Nistelrooij richten pijlen op aantrekken extra aanvaller, Xavi Simons trekt de aandacht

36991
0

Voor PSV is het seizoen begonnen met een simpele 4-1 thuiszege op FC Emmen. De landelijke media lichten er een paar details uit.

Zo wordt Xavi Simons geprezen om zijn kwaliteiten en verwacht men dat PSV de transfermarkt op gaat voor een extra aanvaller. Xavi Simons maakte zaterdagavond zijn Eredivisie-debuut en liet een goede indruk achter op De Telegraaf. ‘De negentienjarige Simons liet zich gelden en had een substantieel aandeel in de eenvoudige 4-1 zege van PSV. Met zijn vrolijk dansende blonde dreadlocks en op het eerste oog wat frêle postuur wordt Simons in eerste instantie geassocieerd met voetballende hoogstandjes, maar zaterdagavond liet hij ook een andere kant van zijn spel zien. Simons speelde tegen FC Emmen voor het eerst in zijn carrière een competitiewedstrijd van de eerste tot en met de laatste minuut”, aldus een enthousiaste verslaggever van de Telegraaf.

Het Eindhovens Dagblad zag een simpele overwinning op de promovendus en kon er eigenlijk geen conclusies aan verbinden. ‘In de praktijk bleek winnen van FC Emmen uiteindeljk net zo moeilijk als het kraken van een brandkast waarvan de code op de deur staat geschreven’, aldus het Eindhovens Dagblad, dat de blik meteen vooruit werpt. ‘PSV heeft nog drie andere prioriteiten over voor de resterende weken van deze zomer.’

De regionale krant gaat verder en stelt vast dat de club de pijlen richt op het aantrekken van een extra aanvaller. ‘Op de eerste plaats moet de club zich dinsdagavond zien te plaatsen voor de play-offs van de Champions League en daarna via een tweeluik voor de groepsfase. Daarnaast wil PSV zo snel mogelijk duidelijkheid over het al dan niet aanblijven van Cody Gakpo, die nog altijd kan vertrekken in de komende weken. Tenslotte wil de club nog een extra aanvaller aantrekken’, aldus de regionale krant.


Vorig artikelLuuk de Jong scoort nog niet maar maakt zich niet druk om magere productie
Volgend artikelRoulerend AS Monaco valt naar hartenlust aan maar wint nipt van laagvlieger Strasbourg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in