Home Nieuws John de Jong en PSV verlengen samenwerking tot 2024

John de Jong en PSV verlengen samenwerking tot 2024

83
0

Sportief succes wist John de Jong bij PSV nog niet te behalen maar voor de club is zijn werkwijze en het toekomstperspectief voldoende aanleiding de samenwerking te gaan verlengen.

Voetbal International meldt dat PSV en de technische manager de huidige overeenkomst open zullen breken en met 3 seizoenen zullen gaan verlengen. De Jong is uiterst gemotiveerd om de successen bij PSV terug te brengen.

‘Ik vind de komende drie jaar een mooie periode om het succes terug te brengen en om te helpen PSV weer toekomstbestendig te maken. Ik zit hier nu 21 jaar en als mensen het over mij hebben, zeggen ze: flegmatiek, linkspootje, of dat ik als directeur en als mens zo toegankelijk ben. Vind ik allemaal prima, maar vergis je niet: ik doe alles om prijzen te winnen met PSV. Die innerlijke drive is echt enorm groot.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here