Home Nieuws John de Jong dankbaar na 22 jaar PSV, na enkele dagen bedenktijd...

John de Jong dankbaar na 22 jaar PSV, na enkele dagen bedenktijd besloot td op te stappen

2245
0

Is John de Jong een echte PSV’er? Als we afgaan op zijn lange periode van dienstjaren bij PSV kunnen we niet anders dan die vraag met ‘ja’ beantwoorden.

John de Jong is maar liefst 22 jaar actief bij de club en ook nog eens aaneengesloten. Toch was de Raad van Commissarissen, lees Robert van der Wallen, onverbiddelijk voor de clubman die eigenijk geen clubman is. John de Jong is qua dienstjaren feitelijk een echte clubman maar er zijn weinig PSV fans die John de Jong associëren met een daadwerkelijke PSV clubman.

John de Jong staat na enige dagen bedenktijd achter zijn besluit om te stoppen als technisch directeur. Maar is de directeur voetbalzaken dan niet ontslagen? Of is er sprake van de zogenaamde gulden middenweg middels het afkopen van zijn contract? De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden, zoals dat een half jaar geleden ook het geval was rond het vertrek van Toon Gerbrands bij de club. John de Jong is in ieder geval dankbaar voor 22 jaar PSV.

‘De sportieve ambitie van PSV heb ik altijd in alles voorop gesteld, met oog voor de financiële gezondheid van de club. Elke beslissing die deze zomer is genomen, had draagvlak van de hele directie. Deze staf en selectie zijn in staat om er een succesvol seizoen van te maken. Als PSV’er heb ik bijna de helft van mijn leven in verschillende rollen bij de club gewerkt. Dat zal ik blijven koesteren’, aldus John de Jong.


Vorig artikelXavi Simons en Joey Veerman lijken WK in Qatar te gaan missen
Volgend artikelInterview | Marcel Brands geeft uitleg over ‘vertrouwensbreuk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in