Home Nieuws John de Jong bevestigt: PSV wil Wijnaldum terughalen

John de Jong bevestigt: PSV wil Wijnaldum terughalen

11445
0

De transferzomer is tot op heden uitstekend verlopen voor PSV.

John de Jong en Marcel Brands wisten tot op heden een selectie te smeden die meer dan veelbelovend is. Trainer Ruud van Nistelrooij kan niet anders dan tevreden zijn met de spelers die hij tot op heden tot zijn beschikking heeft gekregen.

De grootste winst deze zomer gaat misschien wel het kunnen behouden van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zijn. Beide spelers staan er goed op bij tal van clubs maar met een tranferwindow tot 1 september staat er nog genoeg te gebeuren waardoor beide spelers alsnog een stap zouden kunnen gaan maken. John de Jong is er niet bang voor want plan B en plan C liggen allang klaar mocht het zover komen. De Jong is inmiddels ervaren genoeg om met PSV soepel te kunnen gaan bewegen op de nationale en internationale transfermarkt mocht z’on situatie zich gaan aandienen.

Een speler die al enkele weken met PSV in de vorm van een inkomende transfer in verband wordt gebracht, is Georginio Wijnaldum. De middenvelder van PSG staat op een kruispunt in zijn carrière en dus valt een hernieuwde periode in Eindhoven niet uit te sluiten. De fans zouden niets liever willen dan Wijnaldum weer in de armen sluiten en naar nu blijkt ziet de Jong dat ook zitten. In gesprek met Voetbal International geeft de Jong toe dat PSV Wijnaldum wil terughalen naar PSV.

‘Vooropgesteld, wij zouden dat natuurlijk heel graag willen. Maar je moet je afvragen of dit realistisch is, op dit moment niet echt. Georginio is natuurlijk een absolute topspeler waarvan ik vind dat hij ook op het WK moet spelen’, besluit De Jong, die daarmee de deur voor PSG speler Wijnaldum naar PSV wagenwijd open zet.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here