Home Nieuws John de Jong bevestigt interesse voor Mario Götze

John de Jong bevestigt interesse voor Mario Götze

38267
0

Deadline Day leverde dit jaar voor PSV een mooie inkomende transfer op in de persoon van de Braziliaanse centrumspits Carlos Vinicius.

John de Jong zette wekenlang in op de komst van Luuk de Jong maar daar kon uiteindelijk een streep doorgezet worden. En dus pakte de club door met de transfer van Carlos Vinicius.


Vorig seizoen sloot het transferwindow op 6 oktober en ook die dag was voor PSV en de achterban spectaculair te noemen. Op die dag maakte wereldkampioen Mario Götze bekend graag voor PSV te willen gaan spelen. De Duitser is inmiddels een jaar verder en zegt nog altijd blij te zijn met zijn komst naar Eindhoven.

De Duitse wereldkampioen is nog steeds een grote Europese voetballer want de voormalig sterspeler van Borussia Dortmund en Bayern Munchen is nog altijd een geliefde en gewilde speler op de Europese velden. Eind vorig seizoen gaf Götze al aan ook dit jaar bij PSV te willen blijven en zo geschiedde.

Dat betekent niet dat er geen interesse bestaat voor de middenvelder. Ook deze zomer was er volop interesse voor Götze, zo bevestigt John de Jong in gesprek met PSV TV. Eerder werd de Duitser al in verband gebracht met de beide clubs uit Milaan, Lazio Roma en Atletico Madrid maar Super Mario voelt zich uitstekend op zijn plek in Eindhoven en bij PSV.

https://twitter.com/psv/status/1434099163134844929?s=21