Home Nieuws John de Jong baalt nog altijd van vertrek Sam Lammers

John de Jong baalt nog altijd van vertrek Sam Lammers

724
0

PSV wist deze zomer vele positieve resultaten te boeken op de nationale en internationale transfermarkt.

Maar er waren ook tegenvallers. Zo is de transfer van Sam Lammers naar Atalanta niet goed gevallen in Eindhoven. De plooien met de spits zijn inmiddels allang glad gestreken maar overall vindt men op de burelen van het Philips Stadion nog steeds dat de transfer niet had mogen plaatsvinden.


John de Jong is wel erg blij dat Denzel Dumfries nog steeds in Eindhoven te bewonderen valt. De rechtsback stond in de belangstelling van diverse Europese clubs, waaronder AC Milan, maar een daadwerkelijk vertrek van de rechtsback is nooit concreet geworden.

Dumfries voelt zich PSV’er en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij de club. “Hij merkte dat er een frisse wind waaide bij PSV en dat we samen aan iets nieuws wilden beginnen. Aan de andere kant stond hij open voor een mooie club. Dat is de onzekerheid, maar ik ben blij dat we hem hebben kunnen behouden.”

Dan het vertrek van Sam Lammers naar Atalanta. “Dat hadden we niet in de planning staan. We wilden heel graag met hem het seizoen in om hem verder te ontwikkelen, ook omdat hij goed in de speelwijze zou hebben gepast. De onderhandelingen duurden vervolgens wel erg lang, maar Sam wilde graag naar Bergamo en dat heeft toch geresulteerd in een transfer”, aldus John de Jong.


Facebook Comments Box