Home Nieuws Johan Derksen looft Roger Schmidt: ‘Sangaré is de enige dissonant in een...

Johan Derksen looft Roger Schmidt: ‘Sangaré is de enige dissonant in een fantastisch elftal’

4413
0

Johan Derksen was vorig seizoen de grootste criticaster van Roger Schmidt maar de Veronica Inside analist heeft zijn mening bijgesteld.

Derksen was vorig seizoen bepaald geen fan van de Duitser omdat hij constateerde dat PSV er niet beter op werd onder de befaamde trainingsmethodieken van Roger Schmidt. Die mening heeft Derksen bijgesteld.

Het goede spel van de eerste maanden van het nieuwe seizoen was deze week het onderwerp van gesprek onder het vaderlandse journaille en de diverse analisten. PSV blies Benfica bijna van het veld, hoewel de uitslag anders doet vermoeden en dat kon de mannen van Veronica Inside wel bekoren.

De ploeg van Schmidt begon aan de derde Champions League campagne en tevens de laatste horde op weg naar de groepsfase van de Champions League. Eerder werden al Galatasaray en Mydtjylland uitgeschakeld en dat gebeurde op indrukwekkende wijze.

Vrijdagavond deelden ook René van der Gijp en Johan Derksen de nodige complimenten uit aan PSV. Beide analisten waren erg te spreken over het spel van de ploeg van Roger Schmidt. Van der Gijp vond PSV geweldig spelen en vond de uitslag verre van een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld. Derksen was het met zijn collega eens en zei: ‘Sangaré is de enige dissonant in een fantastisch elftal’. De grote potentie van Sangaré kan Johan Derksen nog niet bekoren.

Dat niet iedereen even positief over het spel en de performance van PSV was, konden van der Gijp en Derksen niet waarderen. De analisten keken terug op de kritieken van de analisten Wesley Sneijder en Jan Boskamp en stelden vast dat de beide heren te negatief waren.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here