Home Nieuws Johan Derksen doet beroep op PSV RvC lid Klaas Dijkhoff

Johan Derksen doet beroep op PSV RvC lid Klaas Dijkhoff

22341
1

Vandaag Inside analist Johan Derksen mag dan wel vakantie hebben maar dat weet hem niet te weerhouden alsnog zijn ongezouten mening te geven.

De nationale mopperkont, die steevast alles en iedereen afkraakt, doet deze keer een beroep op PSV’s Raad van Commissarissen lid Klaas Dijkhoff. Het nieuws dat Mark Rutte stopt als politicus is uiteraard ook Derksen niet ontschoten en dus werd de analist door een camerateam aan de tand gevoeld over het nieuws rond Rutte. Derksen wijst meteen naar Dijkhoff.

Derksen denkt namelijk dat PSV RvC-bestuurslid Klaas Dijkhoff dé aangewezen persoon is om Mark Rutte op te volgen. Dijkhoff heeft echter vooralsnog totaal geen behoefte aan een nieuwe functie in Den Haag en zal voorlopig dus aanblijven als lid van de raad van Commissarissen van PSV.

“Ik heb persoonlijk een grenzeloze overtuiging in Klaas Dijkhoff”, vertelt Derksen in een video-item van Vandaag Inside op locatie bij hem thuis. “Dat is een no-nonsense-man. Als in Drenthe een boer gebeten wordt door een wolf, dan moet het niet kunnen dat allerlei types in opstand komen en een kort geding beginnen tegen de boer en de burgemeester. Omdat die wolven beschermd zijn. Dat soort mensen spreken er in hun luie stoel schande van en dan heb je een man als Dijkhoff nodig die daar korte metten mee maakt. Daar hebben we behoefte aan.”

“Er moet een moreel beroep op hem gedaan worden. Het land heeft hem nodig. Hij en zijn vrouw hebben altijd gezegd: ‘als Nederland Klaas nodig heeft, dan is Klaas daar’. Nou, Klaas. Nederland heeft je nodig! Wat kan mij het nou schelen dat hij zijn uren steekt in PSV en zo. Wat is dat voor hobbyisme? Wat zijn dat voor nonsens? Er zijn andere prioriteiten”, aldus Derksen in onderstaande video over Dijkhoff, die al enkele jaren fungeert als commissaris voor PSV en daar ogenschijnlijk voorlopig geen consessies in wenst te doen.


Vorig artikelAngeliño kiest al vroeg in zijn carriere voor Turkse competitie | Privejet vliegt linksback naar Istanbul
Volgend artikelZeer gewilde Bakayoko mag alleen voor absolute hoofdprijs weg: ‘PSV laat populaire Bakayoko niet zomaar gaan

1 REACTIE

  1. Wel een geweldige achterlijke lul ,die derksen.de vvd er dijkhoff is onderdeel van de nazi partij die Nederland kapot gemaakt heeft.
    En er moet dus nooit meer een vvd er aan het bewind komen.
    Laat derksen fijn bewusteloze vrouwen verkrachten met een kaars. De klootzak is er ook nog trots op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in