Home Nieuws Johan Derksen deelt visie Toon Gerbrands en haalt uit naar VVCS man...

Johan Derksen deelt visie Toon Gerbrands en haalt uit naar VVCS man Levchenko

1426
0

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de handelswijze van VVCS voorman Levchenko.

De VVCS nam deze week het voortouw en sprak haar onbegrip uit over de handelswijze van PSV, die volgens de VVCS voor de muziek loopt.


Derksen begrijpt het dan ook volledig dat Gerbrands niet wil wachten op de uitkomst van de onderhandelingen met de VVCS en de Federatie Betaald Voetbal organisaties, de zogenaamde FBO. “Er is op geen enkel gebied enige solidariteit onder de clubs in dit land. Ze hebben alleen maar hun eigenbelang”, zegt Derksen in een video van Veronica Inside.

“En Toon Gerbrands heeft dat natuurlijk ook gezien vanaf de zijlijn. Die denkt: ik ga niet weer in een of andere videocall met al die gasten lullen over een regeling van twintig procent inleveren, ik pak het zelf wel op. Ik regel het zelf, want ik ben niet zo geïnteresseerd wat al die mensen van andere clubs vinden.”

De kritiek van Levchenko kan op weinig bijval rekenen van de kritische Johan Derksen. “Tja, Levchenko, die denkt ook dat hij de baas is van de voetballerij nu. Levchenko ziet er altijd verzorgd uit, tot in de puntjes gekleed, en voor iemand uit Oekraïne spreekt hij uitstekend Nederlands moet ik zeggen, maar of hij nou degene is die dit probleem op moet lossen?”

Derksen gaat verder. “Ja, hij is voorzitter van de VVCS, maar dan weet hij meteen dat de VVCS ook niet zo serieus genomen wordt door de clubs. Want alle voetballers die wat voorstellen hebben een zaakwaarnemer buiten de VVCS”, aldus Derksen.


Facebook Comments Box