Home Nieuws Johan Bakayoko voelt de waardering: ‘De club vindt mij ook belangrijk’

Johan Bakayoko voelt de waardering: ‘De club vindt mij ook belangrijk’

747
0

Johan Bakayoko is in zijn eerste jaar bij de eerste selectie meteen een meerwaarde gebleken.

Wel lijkt het alsof de jonge aanvaller soms moeite heeft om het hogere niveau constant vast te houden. In thuisland België wordt de ontwikkeling van de aanvaller dan ook op de voet gevolgd. Hoe kijkt de talentvolle aanvaller zelf naar de afgelopen twee maanden? De Belg geeft zichzelf ‘een goeie 7,5 à 8 op 10’ na de seizoenstart van PSV, waarbij hij zichzelf geregeld laat zien. Bakayoko is van Nistelrooij en PSV erg dankbaar voor de geboden kansen.

Bakayoko speelde inmiddels zes wedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte. “Voor dit seizoensbegin geef ik mezelf een goeie 7,5 à 8 op 10”, zegt hij tegen het Belgische medium Sporza. “We zijn met PSV heel goed aan het seizoen begonnen. We staan aan de leiding en ik heb veel speelminuten gekregen. Ik ben dus tevreden. We hebben een héél grote selectie en iedereen wil spelen, maar ik voel wel dat de club mij ook belangrijk vindt. De groep heeft een goeie mix van ervaren en jongere spelers. Daarom is het makkelijker voor nieuwkomers om zich te integreren”, zegt Bakayoko.

De ervaren spelers in de selectie van Ruud van Nistelrooij staan Bakayoko geregeld bij. “Van toppers als Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré en Joey Veerman pik ik elke dag dingen op. Daar kan ik alleen maar beter van worden”, zegt Bakayoko vol overtuiging.


Vorig artikelBayern München, Manchester United en Chelsea, een transfer bleek voor Dumfries onbespreekbaar
Volgend artikel‘Topspeler’ Cody Gakpo weer belangrijk voor Oranje, Belgische media onder de indruk van Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in