Home Nieuws Johan Bakayoko heeft weinig met Club Brugge en Anderlecht: ‘PSV is een...

Johan Bakayoko heeft weinig met Club Brugge en Anderlecht: ‘PSV is een wereldclub’

1834
0

We kunnen gerust concluderen dat Johan Bakayoko op het punt van doorbreken staat. Zowel nationaal als internationaal.

Johan Bakayoko is hot in zowel Nederland als Belgie. De jonge aanvaller maakt vooral de laatste weken een prima periode door en timmert hard aan de weg door de vele speelminuten die hij weet te maken. Er kunnen en moeten nog veel zaken beter maar zienderogen maakt de jonge Belg goede stappen voorwaarts in aanvallend opzicht maar ook in zijn loopacties, verdedigende arbeid, balaannames en doelgerichtheid.

Oftwel, Bakayoko is momenteel bezig aan zijn grote internationale doorbraak in het eerste elftal van PSV. De Belgische aanvaller speelde kort ook in de jeugd bij Club Brugge, maar vertrok hier al snel weer. Ook de andere Belgische topclubs doen hem weinig. In Brussel bij Anderlecht was het ook allemaal net niet voor Bakayoko.

“Niet dat ik een slecht seizoen kende, maar ik zat er op internaat en het volledige plaatje klopte gewoon niet. Ik koester geen wrok”, zegt Bakayoko bij Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk vertrok Bakayoko naar Anderlecht, waar hij min of meer hetzelfde wist te ervaren.

Uiteindelijk koos de talentvolle Belg voor een transfer naar PSV. “Net toen Kompany aankwam, vertrok ik naar PSV. Voor mij was dat de juiste stap. PSV had me een heel duidelijk project voorgesteld en ik wou iets nieuws proberen. Ik zat al te lang in België. Het was een mooie kans. PSV blijft een wereldclub”, klinkt het.


Vorig artikelWaterreus uitgesproken over ‘vertrekkende’ Drommel: ‘PSV is te groot voor hem’
Volgend artikelRond wedstrijden tussen PSV en Vitesse gaan de gedachten nog altijd terug naar 29 april 2007

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in