Home Nieuws Johan Bakayoko hard op weg naar de top en wijst naar Noa...

Johan Bakayoko hard op weg naar de top en wijst naar Noa Lang: ‘Een topgast, hopelijk kunnen we elkaar veel vinden dit seizoen’

3114
0

Transfergeruchten waren aan hem niet besteed deze zomer. Johan Bakayoko heeft samen met zijn management zijn plan getrokken en wenst daar niet vanaf te wijken.

Johan Bakayoko zag deze zomer zijn leeftijdsgenoot vertrekken naar Red Bull Leipzig maar het lijkt de jonge Belg weinig te deren. Het plan wat Bakayoko en zijn familie en zijn management hebben geformuleerd voor de toekomst en nabije toekomst past niet bij clubs als Paris Saint-Germain en Red Bull Leipzig. Bakayoko ziet op deze leeftijd dan ook niets in het spelen voor dit soort clubs waar geld de grootste drijvende factor is.

Bakayoko maakt al een seizoen lang prima stappen in zijn ontwikkeling en telt zijn zegeningen bij PSV. De Belgische international wil als basisspeler naar het Europese kampioenschap in Duitsland en richt zich ‘gewoon’ op PSV. Bakayoko zag dat PSV de buidel trok voor Noa Lang en stelt inmiddels vast dat hij een goede connectie met Noa Lang heeft.

Dat stelt de Belgische aanvaller vast in gesprek met ESPN. Na afloop van het duel met Nottingham Forest blikte Bakayoko, die ook matchwinner was was tegen de Engelse Premier League-club, terug op de voorbereiding en op zijn connectie met Noa Lang.

“Noa Lang is echt een hele leuke jongen”, begint een enthousiaste Bakayoko. “Ik kende hem al een beetje van de televisie enzo, maar hij is echt een topgast. Ik heb een hele goede connectie met hem. We kunnen elkaar zeker goed vinden en hopelijk wordt dat alleen nog maar meer. Hopelijk kunnen wij samen een plezier zijn voor heel PSV.”

Bakayoko ziet dat PSV er alles aan doet de selectie te versterken en ook aanvallend heeft de club nog de nodige plannen. “Als we daar het team mee kunnen versterken, waarom niet. Het is niet mijn rol om te kiezen wie komt en wie niet komt. Ik sta achter onze technisch directeur. Maar zo lang ik presteer, dan maakt het niet uit wie er komt”, aldus een nuchtere maar zelfverzekerde Johan Bakayoko, van wie we veel mogen verwachtend dit seizoen.


Vorig artikelPeter Bosz wordt met de week enthousiaster over Isaac Babadi: ‘Ik kende hem niet, dit heb ik niet aan zien komen’
Volgend artikelNederlandse kranten kijken uit naar ‘fris’ PSV tegen Feyenoord: drie keer winst tegen Feyenoord en Sturm Graz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in