Home Nieuws Veerman zag onwaarschijnlijke momenten in Enschede en trekt vergelijking met PSV –...

Veerman zag onwaarschijnlijke momenten in Enschede en trekt vergelijking met PSV – Kopenhagen

776
0

Ook Joey Veerman zag een intens voetbalgevecht in Enschede en kon na afloop het wedstrijdverloop nuawelijks onder woorden brengen.

De beide keepers van dienst speelden een grote rol in het geheel, zo zag ook Veerman. De middenvelder zag tijdens FC Twente – PSV momenten voor beide doelen die hem ook aan PSV – FC Kopenhagen deden denken. Veerman erkende na afloop dat het puntenverlies een flinke klap is met het oog op de titelstrijd. Veerman wenst niet op te geven maar weet dat de titel een moeilijk verhaal gaat worden.

“Die eerste helft was een beetje een herhaling van FC Kopenhagen, met veel fouten van onszelf”, zegt Veerman over de rampzalige beginfase in de Grolsch Veste. PSV herrees uit de as maar het was te laat en tevens te marginaal. “We hebben nog pech dat die goal net buitenspel is, dat Philipp Max die bal in de laatste seconde net overkopt en Unnerstall pakt een bal, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Dan zit het ook niet helemaal mee.”

Veerman gaat verder in gesprek met PSV TV. “Ik sta hier wel met het idee dat we twee punten hebben verloren. Het is gewoon slecht dat je in deze fase van de competitie hier gelijk speelt.” PSV zal de rug snel moeten rechten. “We hebben de bekerfinale nog en ook in de competitie weet je nooit wat Ajax gaat doen. We zitten ook nog in de Conference League, dus we hebben nog genoeg om voor te spelen. Maar dit is wel even een klap”, aldus Veerman over FC Twente – PSV.


Vorig artikelDe inschattingsfout van PSV en de moeilijke avond van Drommel: ‘Had ik mijn hoofd omlaag?’
Volgend artikelSchmidt geeft titelstrijd niet op met ‘opnieuw worstelend Ajax’, Duitse trainer waakt over Gakpo: ‘Risico genomen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in