Home Nieuws Joey Veerman wil contract bij PSV verlengen, eerdere berichtgeving weersproken

Joey Veerman wil contract bij PSV verlengen, eerdere berichtgeving weersproken

2697
0

Joey Veerman genoot tijdens de winterse transferperiode belangstelling uit Rusland en Saudi-Arabië maar na een resoluut ‘nee’ van PSV gaat het toch weer over een nieuw contract bij PSV.

Vorige maand ontstond er enige verwarring over een nieuwe contract voor Joey Veerman bij PSV. Veerman zou niet willen verlengen, luidde de lezing maar dat lijkt toch iets anders in elkaar te steken.

Zowel Zenit Sint-Petersburg als Al Ettifaq zijn geen optie voor Veerman, blijkt uit de woorden van Van Kooperen maar is een nieuw contract bij PSV dan toch een optie voor de middenvelder? Van Kooperen gaat bij ESPN open in op de toekomst van Veerman, die nog tot medio 2026 vastligt in Eindhoven.

PSV deed Veerman zoals bekend al een nieuw contractvoorstel. Is dit voorstel nu wel of niet van tafel geveegd? Van Kooperen geeft uitleg. “Joey wil graag verlengen. We moeten kijken of we eruit gaan komen samen. Het is ook geen geheim dat hij in de zomer een stap wil maken. Voor nu heeft hij nog alles om voor te spelen, ook met oog op het EK. Om nu een stap te maken, was niet verstandig”, aldus Van Kooperen.

Een nieuw contract bij PSV wordt dus niet uitgesloten, al is het huidige contract nog lopende tot en met de zomer van 2025. Mocht Veerman nog een extra jaar bij PSV blijven, uiteraard tegen een hoger salaris dan het huidige salaris, zal de club in de toekomst water bij de wijn doen bij onderhandelingen met geïnteresseerde clubs. In dat geval worden spelers juist weer wat aantrekkelijker voor buitenlandse clubs die iets minder kapitaalkrachtig zijn dan de grote bekende Europese topclubs. “Als er niet iets komt in de zomer, zit hij bij PSV erg goed op zijn plek”, aldus zaakwaarnemer van Kooperen.


Vorig artikelVan Hanegem gelooft in kansen PSV tegen Dortmund: ‘Dat zou heel leuk zijn’
Volgend artikelTotaal verkeerde voorstelling van zaken VI over status Isaac Babadi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in