Home Nieuws Joey Veerman wijst naar Ajax fans: ‘Ik denk dat ik daar meest...

Joey Veerman wijst naar Ajax fans: ‘Ik denk dat ik daar meest gehate PSV’er ben’

1083
0

Joey Veerman is alweer enkele weken voor zichzelf aan het trainer nadat bekend werd dat Louis van Gaal hem niet opgenomen had in zijn selectie voor Qatar.

Het bleek een bittere pil te zijn voor Veerman die de teleurstelling van het missen van het WK al snel omgezet heeft naar motivatie er volgende keer wel bij te zijn. Dat is inmiddels een doel op zich geworden, het EK in Duitsland. Vooralsnog richt Veerman zich op PSV en wil hij zijn productie in doelpunten en assists uit gaan breiden.

Veerman bekeek het WK vanuit Volendam en vanuit Dubai, waar hij vakantie vierde. De middenvelder zag enkele spelers uitblinken en geraakte blij verrast van de prestaties van doelman Noppert. Noppert gat Heerenveen waarschijnlijk verlaten om een transfer naar Amsterdam te maken. Voor Veerman is Ajax nooit een optie geweest.

“Die club wordt altijd genoemd. Alleen bij mij niet. Maar het is goed dat ik bij PSV zit hoor. PSV is top. We hebben een megaleuk team en het is gewoon lekker rustig. Ik weet niet hoe dat bij Ajax en Feyenoord is, maar het is hier gemoedelijk.”

Veerman weet dat hij het hart op de tong heeft en denkt dat hij daardoor niet heel geliefd is bij de concurrentie uit Amsterdam en Rotterdam. “Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV’ers door Ajax-supporters. Ik zeg weleens wat in interviews. Soms zeg ik iets te veel”, aldus Joey Veerman, die met PSV naar Marbella vertrekt.


Vorig artikelArsenal zet in op transfer Denzel Dumfries, Londense club meldt zich bij Internazionale
Volgend artikelPSV met maar liefst 31 spelers naar Marbella, Gutiérrez en Boscagli sluiten meteen aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in