Home Nieuws Veerman voelt zich weer basisspeler en wil niets weten van Besiktas: ‘Moeilijke...

Veerman voelt zich weer basisspeler en wil niets weten van Besiktas: ‘Moeilijke weekjes gehad’

2671
0

Joey Veerman sprak zich in augustus eens uit over de versterkingen die PSV toentertijd wist te contracteren.

‘Het maakt me niet uit wie ze halen, ik speel toch wel in de basis’, zei Veerman over werkgever PSV. Tot twee weken geleden was de situatie precies zo maar er kwam een kentering in. Veerman moest in de afgelopen weken genoegen nemen met een reserverol, maar kreeg tegen Go Ahead weer het vertrouwen van Ruud van Nistelrooij, die feitelijk nooit twijfelde aan de kwaliteiten van de middenvelder. Veerman opende de score tegen de ploeg uit Deventer.

‘Ik ben zeker blij dat ik ‘m binnen schiet en dat we winnen’, zei Veerman tegenover ESPN. ‘Ja, ik heb twee moeilijke weekjes gehad, maar gelukkig zijn we nu weer terug. Ik heb bij Volendam en Heerenveen niet heel veel op de bank gezeten. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en ben door blijven trainen. Ik heb alleen mezelf ermee als ik dat niet doe. Al is dat nu makkelijker om te zeggen dan in de afgelopen twee weken. Als ik weer op het veld sta, met de bal aan de voet, dan heb ik er altijd zin in. Dan is het lastig om chagrijn te laten overheersen.’

De middenvelder was redelijk tevreden met zijn inbreng. ‘Ik denk dat het aardig ging. Ik wilde nog wel een paar keer een key pass geven, maar dat lukt niet echt door een paar hobbels in het veld’, zei Veerman, die daarna op een scherm zijn doelpunt terug zag. ‘Prima goaltje, hij moest door z’n kruis. Meestal als ik met binnenkant voet schiet, dan hangt ie wel.’

Veerman keek op camera en tijdens het interview een herhaling terug waarbij hij de bal heroverde. ‘Kijk eens, hoppatee. Dat is die krachttraining hè. Iedereen is daar verbaasd over, maar daar doe ik iets meer aan. Ik heb met de krachttrainer wat dingetjes besproken en die trekt me af en toe aan mijn hempie. Dat is in samenspraak gegaan. Nu woon ik in Eindhoven en heb ik iets meer de tijd’, zei Veerman, die nog slechts dit over de concrete interesse van Besiktas kwijt wilde: Dan kun je redelijk vergeten. Of ja, zeker vergeten’, aldus een gedecideerde middenvelder over de afgelopen weken.


Vorig artikelZo verwelkomt trots Union Saint-Gilloise Yorbe Vertessen | The Walk to the Clubhouse
Volgend artikelPSV lijkt beslissing te hebben genomen en meldt zich bij Sevilla voor Adnan Januzaj

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in