Home Nieuws Joey Veerman vervolgt carrière bij PSV, clubs akkoord over forse transfersom

Joey Veerman vervolgt carrière bij PSV, clubs akkoord over forse transfersom

3153
0

Joey Veerman vertrekt van sc Heerenveen naar PSV.

De transfer is op hoofdlijnen akkoord, zo meldt Voetbal International maandagnacht. Joey Veerman vervolgt zijn carrière dus bij PSV en dat gaat de club een stevige transfersom kosten.

De transfersom die PSV naar Friesland gaat overmaken bedraagt naar verluidt zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage. Dat is een stevige en forse transfersom te noemen voor de 23 jarige Veerman, die nog weinig internationale ervaring in de benen heeft.

Dat betekent ook dat PSV het bod van Feyenoord ruimschoots overboden heeft en dat de Rotterdammers Veerman naar Eindhoven zien vertrekken. De club uit Rotterdam bood naar verluidt 4 miljoen euro.

Dinsdag worden de allerlaatste plooien gladgestreken, meldt weekblad Voetbal International. Het is de bedoeling dat Veerman snel naar Spanje reist om zich in het trainingskamp van PSV te vervoegen. Vooralsnog is het niet duidelijk of Veerman dinsdag al met de rest van de selectie naar Spanje zal vliegen.

Eerder bericht maandagavond 21u:

PSV is in verregaande onderhandelingen met Sportclub Heerenveen om Joey Veerman zo spoedig mogelijk naar Eindhoven te transfereren.

PSV heeft inmiddels een concreet bod bij sc Heerenveen neergelegd, dat naar verluidt ongeveer 5,5 miljoen euro bedraagt. Daarmee weet PSV het concrete en eerdere bod van Feyenoord te overbieden en overtreffen. Feyenoord lijkt niet meer dan 4 miljoen euro te kunnen en willen bieden op de verdedigende middenvelder van de club uit Friesland.

PSV en de werkgever van Joey Veerman zouden momenteel nog in gesprek zijn over een doorverkooppercentage. De verwachting is dat PSV en Heerenveen dinsdag al een akkoord naderen. De middenvelder heeft zijn zinnen inmiddels gezet op een snelle transfer naar PSV en wenst met de selectie op trainingskamp naar Spanje te vertrekken.

PSV stelt momenteel alles in het werk Veerman over te nemen van sc Heerenveen en hoopt dinsdag een definitief akkoord metde werkgever van Volendammer Veerman te kunnen bereiken. In dat geval staat er een medische keuring te wachten en kan Veerman naar alle waarschijnlijkheid mee naar Spanje reizen.

Later meer.


Facebook Comments Box