Home Nieuws Joey Veerman trekt conclusies op basis van budget Arsenal

Joey Veerman trekt conclusies op basis van budget Arsenal

6190
0

Voor Joey Veerman is het geen verrassing dat een resultaat voor PSV op bezoek bij Arsenal totaal niet inzat. De middenvelder schaamt zich ook niet voor de harde nederlaag (4-0) in de Champions League.

‘Ik denk dat we een lesje in de omschakeling geleerd hebben’, verklaarde Veerman aan Ziggo Sport in het Emirates Stadium. De middenvelder analyseerde de Londenaren zorgvuldig. ‘Ze hebben bepaalde patronen. Dan spelen ze met de rechts- of linksback de binnenkant in om vervolgens naar de andere kant te openen. Dan zijn ze razendsnel en dat hadden we niet onder controle.”

Veerman vindt het niet vreemd dat PSV een maatje te klein kijkt, wanneer je kijkt naar het budget van Arsenal. “Dit is de op één na duurste ploeg ter wereld, volgens mij. Ze zijn gewoon beter dan ons. We moeten ook niet doen of dat uit de lucht komt vallen.”

“Je wil het als voetballer niet zeggen, maar je weet dat het kan gebeuren. Ze halen met Declan Rice een middenvelder van honderdtwintig miljoen euro. Dat is duurder dan onze hele selectie bij elkaar.”

PSV oogde eigenlijk de volledige wedstrijd machteloos, zo zag ook de middenvelder. “Bepaalde keren kwamen we op de linkerkant nog wel door, maar dan was de voorzet niet goed. We hebben geen kans gekregen, terwijl we uit situaties wel meer konden halen. Logisch dat we dan in de rust wat terugzakken, maar toen hadden we de bal ook niet. Daar houden we juist van.”


Vorig artikelBritse media hebben medelijden maar wijzen ook naar topspeler PSV: ‘Hij is geterroriseerd’
Volgend artikelPijnlijk moment voor Peter Bosz: trainer kwam hard in botsing met grensrechter (video)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in