Home Nieuws Joey Veerman over bekerfinale: ‘Finale vorig jaar mooiste dag uit mijn carriere’

Joey Veerman over bekerfinale: ‘Finale vorig jaar mooiste dag uit mijn carriere’

641
0

De nog prille carriere van Joey Veerman leverde al een gewonnen KNVB Beker op en over enkele weken mag Veerman op voor zijn derde hoofdprijs.

Althans, als we de finale om de Johan Cruijff Schaal als volwaardige prijs mogen rekenen. De blijdschap na afloop van de gewonnen wedstrijden tegen de vervelende amateurclub Spakenburg, als we even kortzichtig alles over één kam mogen scheren, sprak boekdelen en leverde zelfs her en der discussies op. Na winst op een amateurclub mag je immers gematigd tevreden zijn, werd al snel de algehele lezing.

Niets is minder waar en spelers als Xavi Simons en Joey Veerman waren dan ook oprecht blij nadat PSV zich opnieuw voor de bekerfinale wist te plaatsen. Voor Joey Veerman telde afgelopen dinsdag maar één ding: het halen van de finale in de Kuip en zo geschiedde.

“Vorig jaar hebben we de Johan Cruijff Schaal gewonnen, maar zo’n Beker daar werk je echt naartoe. Ik heb hem vorig jaar mogen winnen en dat was de mooiste dag van mij prille carrière tot nu toe, dus dat hoop ik natuurlijk weer mee te maken”, aldus Joey Veerman.


Vorig artikelObispo speelt na operatie in Londen wellicht niet meer voor PSV | ED wijst naar ‘lompe’ reacties op sociale media
Volgend artikelVan Nistelrooij bevestigt: ‘Benítez is weer fit maar Joël Drommel keept de bekerfinale’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in