Home Nieuws Joey Veerman kritisch op spel PSV: ‘Ik ben tevreden met de goal...

Joey Veerman kritisch op spel PSV: ‘Ik ben tevreden met de goal maar niet met het spel’

319
0

Joey Veerman was opperbest gestemd na afloop van PSV – Telstar want de nieuwkomer besliste de wedstrijd en is nog altijd bij met zijn transfer naar Eindhoven.

Veerman liet in de eerste thuiswedstrijd voor PSV meteen van zich horen. In de met 2-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen SC Telstar maakte hij de 2-1. De middenvelder bekroonde zijn eerste basisplaats voor PSV met zijn eerste treffer voor PSV. Na afloop ging hij het gesprek aan met ESPN. Veerman was kritisch op het spel van PSV.

“Ik ben tevreden met de goal en de assist, maar niet met het vertoonde spel. Ik denk dat wij geen goede wedstrijd op de mat hebben gelegd vandaag. Ik heb het gevoel alsof Telstar regelmatig onder ons uit aan het voetballen was. Gutierrez en ik hadden het ook lastig, omdat ze constant op ons aan het doordekken waren dus was het moeilijk om vanuit het midden door te voetballen. Na de rust zag je wel dat we wat meer kansen creëerden en dat het wat sneller ging.”

Veerman is als nieuwkomer goed opgevangen in Eindhoven en is blij met zijn transfer. “Ik denk dat mijn aanpassing aardig gaat en ik heb het naar mijn zin. De trainingen gaan goed, ik ben hier goed opgevangen en ook het niveau is haalbaar voor mij.”


Vorig artikelEran Zahavi na PSV – Telstar: ‘Mijn woning kan ik niet controleren’
Volgend artikelCody Gakpo teleurgesteld: ‘Jammer als Ihattaren naar onze concurrent gaat’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in