Home Nieuws Joey Veerman is zeker van zijn basisplaats: ‘Al halen ze er nog...

Joey Veerman is zeker van zijn basisplaats: ‘Al halen ze er nog vijf’

634
0

Joey Veerman staat voor zijn eerste volledige seizoen bij PSV. De van SC Heerenveen overgekomen middenvelder kwam in de winterstop redelijk onervaren binnen bij PSV maar is inmiddels een half jaar verder.

De middenvelder uit Volendam wil een constant seizoen draaien e eventueel aanwezige twijfels bij een ieder wegnemen. Veerman verwacht van zichzelf dat hij het verschil gaat maken bij PSV dit seizoen. Hoewel de concurrentie groot is met Guus Til, Xavi Simons en ook Erick Gutiérrez, twijfelt de 23-jarige Volendammer geen seconde aan een basisplaats.

“Als ik speel zoals ik weet hoe ik kan spelen, met goals en assists, voorzie ik geen problemen dit seizoen. Ik weet zeker dat ik ze ga maken en geven”, vertelt Veerman in het Eindhovens Dagblad. “Ik heb bewezen dat ik met goals en assists belangrijk kan zijn, maar ook met passing van achteruit.”

Veerman zag PSV stevig inkopen maar is zeker van zijn zaak. Veerman denkt aan niets anders dan een basisplaats. “Ik ben de enige die daar op trainingen en in wedstrijden staat. Al halen ze er nog vijf, ik ga ervan uit dat ik speel.”

Veerman is het ook niet eens met de kritiek op zijn verdedigende werk. “Ik denk niet je over mij kunt zeggen dat ik geen vuile meters maak. Bij Heerenveen was daar weleens discussie over, maar ik liep daar juist het meest van allemaal. Dat mensen dat niet zien of iets anders vinden, is prima. Iedereen mag vinden wat hij wil. Gelukkig wisten ze bij de club dat het anders lag”, aldus een zelfverzekerde Veerman.


Vorig artikelPSV in Brazilië: ‘Voor Brazilianen heeft PSV iets magisch’
Volgend artikelOnnavolgbare de Mos verandert van standpunt: ‘Ajax wint, PSV heeft alleen maar gecounterd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in