Home Nieuws Joey Veerman heeft stevige vertrekwens maar blijft rustig afwachten: ‘Er is heel...

Joey Veerman heeft stevige vertrekwens maar blijft rustig afwachten: ‘Er is heel veel interesse’

1622
0

Gaat PSV opnieuw de wens van Roger Schmidt invullen door winterse versterking binnen te halen?

Het heeft er alle schijn van want PSV heeft zich inmiddels officieel in Heerenveen gemeld voor Joey Veerman. De middenvelder van Heerenveen staat in Eindhoven inmiddels hoog op het wensenlijstje van John de Jong en Roger Schmidt. Het mag toch opmerkelijk worden geheten want PSV heeft met Marco van Ginkel en ook Davy Pröpper voldoende spelers achter de hand om Érick Gutiérrez en/of Ibrahim Sangaré te vervangen.

Vooralsnog ziet PSV de komst van de middenvelder uit Volendam zitten en dus meldt John de Jong zich in Friesland om Veerman per direct van Heerenveen over te nemen. Met twee concrete biedingen van Feyenoord, die inmiddels afgewezen zijn, zit Heerenveen in een zetel nu ook PSV concreet is voor Veerman. Wat wil de middenvelder zelf? Veerman lijkt wat rust gevonden te hebben en laat het op zich afkomen.

“Er is heel veel interesse”, zei Veerman vrijdag tegen de Leeuwarder Courant. “De bal ligt bij Heerenveen. Net als een halfjaar geleden. Natuurlijk was ik deze zomer even teleurgesteld toen de transfer er niet kwam. Maar aan de andere kant: ik heb zelf mijn contract bij Heerenveen getekend. Ik sta er heel ontspannen in”, aldus de gewilde Joey Veerman, die wel regelmatig laat doorschemeren graag uit Friesland te willen vertrekken. Veerman wenst de club uit Friesland hoe dan ook te verlaten voor een stap hogerop, zoals hij zich geregeld uit.


Facebook Comments Box