Home Nieuws Joey Veerman haalt uit naar vallende Ajacieden: ‘Ze gingen allemaal liggen, een...

Joey Veerman haalt uit naar vallende Ajacieden: ‘Ze gingen allemaal liggen, een stuk of acht wel’

2283
0

Joey Veerman lijkt met de maand fitter en fitter te worden. Dat zou zeker van doen kunnen hebben met de krachttraining waaraan hij zichzelf weet te onderwerpen.

Maar Veerman lijkt ook aan te voelen dat hij een nog betere speler kan worden als hij randzaken laat schieten en zich louter op het spel weet te concentreren. Dat laatste gaat hem goed af want ook zijn mindere punten lijken zich per maand te ontwikkelen. Veerman had zondagavond weinig last van de slijtageslag tussen Ajax en PSV. De middenvelder zag meerdere spelers in de verlenging van de bekerfinale ter aarde storten, maar kon zelf prima door.

Veerman, die als een van de weinige spelers een goede wedstrijd speelde, werd naar zijn conditie gevraagd op het persmoment na de wedstrijd. “Ik heb een aantal gasten van Ajax op de grond zien liggen ja, een stuk of acht! Ik loop op diesel; ik ben niet zo heel snel, maar ik blijf wel lopen”, zegt Veerman, die zich niet kon vinden in het aanstellerige gedrag van de heren Ajacieden. Veerman wijst in onderstaande video naar het gedrag van de Ajax spelers, waarbij Alvarez inderdaad de kroon wist te spannen.

Ook Davy Klaassen moest het ontgelden. In de persruimte van de Kuip kreeg Klaassen er stevig van langs van Volkskrant journalist Willem Vissers, die fel was tegen Klaassen en die op zijn beurt in onderstaande video weer fel reageerde op de aantijgingen.


Vorig artikelDolgelukkige Drommel stort zich temidden van duizenden PSV fans in het feestgedruis en pakt microfoon
Volgend artikelLozano en Napoli dompelen blauwe stad in rouw, Memphis maakt indruk op Simeone én spelers Real

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in