Home Nieuws Joey Veerman genoot van PSV in Heerenveen: ‘Had 0-4 kunnen staan bij...

Joey Veerman genoot van PSV in Heerenveen: ‘Had 0-4 kunnen staan bij rust, had ik maar aan de andere kant gestaan’

945
0

Joey Veerman werd deze week razendsnel PSV’er dat verbaasde de middenvelder zelf ook.

Veerman doorstond de medische keuring en mocht zich vanaf dinsdag PSV’er noemen. Het geeft Veerman een erg goed gevoel. In gesprek met PSV TV en PSV.nl zegt de Volendammer uit te kijken naar het onderdeel zijn van de PSV selectie met al haar kwaliteiten. Dat het snel ging, behoeft geen uitleg meer. PSV wilde immers snel handelen na de mededeling van Davy Propper. Zondag gebeld, maandag gesproken en dinsdag getekend: de transfer van Joey Veerman naar PSV was een kwestie van dagen. De middenvelder is blij en trots en voelt zich onderdeel van een ijzersterke selectie.

“Ik ben heel blij om hier te zijn”, zegt Veerman over zijn nieuwe club. “Het is heel snel gegaan, dus PSV heeft het goed opgepakt.” Het eerste contact werd zondag gelegd. “John de Jong nam contact op met m’n zaakwaarnemer met de vraag hoe het ervoor stond met andere clubs. Al vrij snel kwam er opnieuw een bericht dat de trainer Roger Schmidt mij wilde bellen.”

Veerman weet wat hem te wachten staat in januari. PSV moet aan de bak. “Dit is een heel mooie club natuurlijk, gewoon de nummer één van de Eredivisie. Dus ik heb er niet heel lang over nagedacht. Alleen maar mooi, daarvoor ga ik naar de top. Bij PSV speel je iedere week een topwedstrijd, omdat je eerste staat.”

Eind november speelde Veerman met Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion tegen PSV en hij was onder de indruk van het spel in met name de eerste helft. Het werd uiteindelijk 1-1. “Maar we hadden voor rust al met 4-0 achter kunnen staan. Er zaten een paar heel mooie aanvallen tussen. Dan denk je wel: had ik maar aan de andere kant gestaan. Gelukkig is dat nu ook gelukt”, aldus Veerman.


Facebook Comments Box