Home Nieuws Joey Veerman geniet van PSV fans: ‘Een lach op je gezicht als...

Joey Veerman geniet van PSV fans: ‘Een lach op je gezicht als je dat voor het eerst hoort’

952
0

Joey Veerman is al in zijn eerste maanden bij PSV een belangrijke speler geworden. De middenvelder lijkt zich al in de basis te hebben gespeeld en kan tegelijk op veel waardering van de fans rekenen.

De PSV fans erkennen meteen de meerwaarde van het spel van Veerman en zien ook dat de middenvelder een toegevoegde waarde heeft voor het huidige PSV. Na afloop straalde de middenvelder van oor tot oor. De van Heerenveen overgekomen middenvelder zei tegenover ESPN het mooi te vinden dat hij werd toegezongen door de supporters.

“Je krijgt natuurlijk een lach op je gezicht als je dat voor het eerst hoort. Het was voor het eerst dat ze dat zongen. Dat is leuk”, aldus Veerman. Net zoals tegen Maccabi Tel Aviv begon PSV goed, maar zakte het daarna weg, zag Veerman tijdens de wedstrijd.

“Heerenveen speelde er ook wel een paar keer goed onderuit”, zo gaf hij aan. “Uiteindelijk beslissen we het net na rust. Dat was wel heel lekker.” De middenvelder was maar wat blij met zijn eerste competitiegoal voor PSV. “Dat is heel mooi. Ook tegen je oude club. Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar het blijft gewoon mooi.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here