Home Nieuws Joey Veerman fit bevonden na incident in de Kuip en beschikbaar voor...

Joey Veerman fit bevonden na incident in de Kuip en beschikbaar voor Cambuur – PSV

118
0

Het opmerkelijke incident rond Joey Veerman is inmiddels naar de achtergrond verdreven. De middenvelder is gewoon beschikbaar voor de wedstrijd van PSV in Leeuwarden.

De middenvelder uit Volendam liep in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax een hoofdblessure op, maar heeft er geen naweeën van in de zin dat het hem weet te belemmeren.

Veerman zorgde na afloop voor verbazing en verbijstering door uit te spreken dat hij na een botsing een stuk van de wedstrijd kwijt was. Veerman kon zich een aantal minuten niets meer herinneren van de wedstrijd. “Na een minuut of dertig kwam ik, een soort van, bij”, zei hij bij ESPN. “Ik vroeg nog aan Blind: wie heeft eigenlijk de 1-0 gescoord? Ik zou niet weten hoe die erin is gegaan.”

De medische staf heeft Veerman onderzocht, maar ziet geen probleem in het meespelen van de middenvelder tegen Cambuur. “We hebben alles gecheckt”, wordt Schmidt geciteerd door Voetbal International. “De hoofdblessures krijgen de laatste jaren meer aandacht. We hebben nu, ook in het ziekenhuis, alles volgens de regels gedaan en het is geen probleem.”


Facebook Comments Box