Home Nieuws Joey Veerman én Peter Bosz reageren op uitspraken Van der Vaart over...

Joey Veerman én Peter Bosz reageren op uitspraken Van der Vaart over PSV-plafond

4687
0

Rafael van der Vaart beweerde deze week lid te zijn van de fanclub van Joey Veerman.

Tegelijkertijd wilde Van der Vaart wel benadrukken dat PSV het niveau is voor Joey Veerman. Oftewel, een hoger niveau dan PSV zit er volgens Van der Vaart niet in. De analist van Ziggo en de NOS verpakte zijn boodschap eerst positief, om er vervolgens eenvoudiger een negatievere draai aan te kunnen geven. Zo werkt het nu eenmaal vaak bij analisten.

Joey Veerman heeft zelf ook een reactie gegeven op de positieve kritiek, want zo kunnen we de woorden van Van der Vaart wellicht het beste omschrijven. De middenvelder bedankte Van der Vaart voor zijn positieve kritieken maar zei ook het niet eens te zijn met zijn uitspraken. Veerman voorziet voor zichzelf nog een vervolgstap na PSV. ‘Ik denk niet dat PSV mijn plafond is’, aldus Veerman.

Peter Bosz heeft ook gereageerd op de uitspraken van Rafael van der Vaart. Bosz kreeg de uitspraken van Van der Vaart mee. ‘Joey Veerman een geweldige speler, maar helaas van PSV-niveau’, zei Van der Vaart over de middenvelder.

“Joey heeft hele specifieke kwaliteiten. Die proberen wij te benutten”, reageert Bosz voor de camera van Ziggo Sport op de uitspraken van Van der Vaart. “Natuurlijk heeft hij ook een aantal dingen, zoals iedere speler, waar hij minder in is. Die probeer je te camoufleren.”

“Dit zijn de wedstrijden waarin hij mag laten zien dat hij wel degelijk een stap hoger aankan. In balbezit is hij een absolute meerwaarde. Hoe we zijn mindere punten camoufleren? Door andere spelers rondom hem neer te zetten, die hem daarbij helpen”, aldus Bosz.


Vorig artikelMax Verstappen heeft veel over voor Champions League-winst PSV
Volgend artikelPSV wordt Europa-proof | Professionele reactie Bakayoko na ferme duw Lens-speler exemplarisch voor groei PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in