Home Nieuws Joey Veerman én Noa Lang beschikbaar voor FC Twente – PSV

Joey Veerman én Noa Lang beschikbaar voor FC Twente – PSV

1695
0

Peter Bosz kan zaterdagavond in Enschede gewoon beschikken over Joey Veerman. Datzelfde geldt ondertussen ook voor Noa Lang. Dat mag met recht erg goed nieuws genoemd worden.

De blessure van Joey Veerman, opgelopen in Faro tegen Gibraltar, lijkt dus mee te vallen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. Veerman hield een bult en blauwe plek op zijn voet over aan de interland van Oranje met Gibraltar, maar lijkt komende zaterdag wel te kunnen spelen tegen FC Twente.

Ronald Koeman gaf na de wedstrijd tegen Gibraltar toe dat Veerman in de kleedkamer achter was gebleven omwille van een blessure. Op dat moment was de ernst nog niet duidelijk maar achteraf bezien lijkt het dus wel degelijk mee te vallen. Veerman moest in de interland tegen Gibraltar noodgedwongen naar de kant.

“Er zit een dikke bult op mijn voet, er schaafde iemand overheen”, zei de middenvelder na afloop. Peter Bosz kan Veerman zaterdagavond in Enschede gewoon vanaf het begin laten spelen.

‘De blessure van Joey Veerman lijkt niet al te ernstig. FC Twente-uit is zeker nog haalbaar’, aldus het Eindhovens Dagblad. Noa Lang lijkt nog niet te kunnen starten maar de aanvaller, die bijna twee maanden afwezig was, lijkt wel bij de selectie te zitten voor het duel tegen FC Twente. Ook dat mag met recht goed nieuws worden genoemd.

‘Als het allemaal meezit, zit Lang dit weekend gewoon bij de selectie voor het duel met FC Twente. Het lijkt er niet op dat hij kan beginnen, maar hij ligt wel op koers voor een rol als invaller’, schrijft de regionale krant over Noa Lang.


Vorig artikelFC Twente-trainer Oosting beseft: ‘PSV is écht een enorm goede ploeg’
Volgend artikelPSV aast op transfer zeventienjarig Zuid-Amerikaans toptalent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in