Home Nieuws Joey Veerman ziet PSV andere keuze maken en baalt van transfer Davy...

Joey Veerman ziet PSV andere keuze maken en baalt van transfer Davy Pröpper naar PSV

951
0

John de Jong en PSV hebben uitstekende zaken gedaan door voor nagenoeg geen transfersom Davy Propper van Brighton terug naar PSV te halen.

PSV heeft er een ervaren middenvelder bij en behoeft daarvoor nauwelijks de geldbuidel te trekken. In Heerenveen keek Joey Veerman geïnteresseerd mee en baalde eigenlijk van de transfer van Propper naar PSV. Veerman werd al maanden gelinkt aan een transfer naar PSV en zag een overgang zelf ook wel zitten. Het is er mede door een veel te hoge transfersom niet van gekomen.


Clubs als Twente, AZ, Heerenveen en Groningen zitten al jaren erg hoog in de boom wat een transfersom aangaat in het geval van interesse vanuit de top twee van de Eredivisie.

“PSV heeft voor iemand anders gekozen”, zegt Veerman tegen ESPN. “Ik lag toevallig samen met hem Pröpper op het strand. Niet samen, samen, maar hij lag ook op dat strand in Ibiza. Toen hoorden wij die middag dat nieuws. Dat is effe balen maar daar doe je niks aan. Stel hij is niet gehaald, dan weet je niet of ze mij evengoed hadden gehaald. Dan denk je even van, klote, maar verder niks hoor.”

De pas 22-jarige middenvelder sluit niet uit dat hij nog een jaar bij Heerenveen blijft, nu hij weet dat een transfer naar PSV vooralsnog ver weg lijkt. “Dat is altijd lastig te zeggen over jezelf. Maar ik zou dat wel heel graag willen, laat ik het zo zeggen.” Hij zag de Eredivisie-top dus wel zitten, maar ook het buitenland is een optie. “Het is net wat voor club er langs komt. Ik denk dat het in Nederland heel moeilijk wordt dus dan zit er maar één ding op.”


Facebook Comments Box