Home Nieuws Joey Veerman absent bij ‘mysterieus’ geheim gehouden oefenduel

Joey Veerman absent bij ‘mysterieus’ geheim gehouden oefenduel

2090
0

Mysterieus. Dat is de omschrijving van meerdere media als het over het gewonnen oefenduel tegen de Duitse vierde klasse gaat.

Het oefenduel in het Philips Stadion werd zaterdag om onduidelijke redenen niet verslagen door PSV. Op de clubkanalen werd er niets gedeeld over het oefenduel tegen de Duitse laagvlieger, wat bij verschillende media vraagtekens op wist te roepen.

Aanwinst Joey Veerman was in ieder geval een van de vele afwezigen bij het oefenduel van PSV met de Duitse vierdeklasser Teutonia Ottensen. Het duel eindigde in een 2-1 zege voor PSV met Cody Gakpo en Fode Fofana als de waarschijnlijke doelpuntenmakers.

Het oefenduel in eigen stadion kwam in de plaats voor de wedstrijd tegen Karlsruhe. Wat PSV tijdens het trainingskamp in Marbella af zou werken. Begin deze week besloot de club, geconfronteerd met een aantal corona-besmettingen, niet naar Spanje af te reizen. Die beslissing bleek achteraf een juiste beslissing te zijn geweest.

Bij de wedstrijd in Philips Stadion zaterdag, werd niemand toegelaten. Wel lekte uit dat de jeugdige Jenson Seelt zijn debuut maakte. De verdediger, die in 2017 de overstap van de opleiding van NEC maakte naar PSV, blijft de komende maanden bij de eerste selectie.

Die beslissing heeft natuurlijk van doen met de langdurige absentie van André Ramalho. PSV zit momenteel krap in de verdedigers. Mauro, Max, Boscagli, Van Ginkel, Gutierrez, Götze, Doan en Gakpo hebben zaterdag speelminuten gekregen.


Facebook Comments Box