Home Nieuws Joël Piroe vergroot PSV-contingent bij Sparta, spits voor één seizoen naar Het...

Joël Piroe vergroot PSV-contingent bij Sparta, spits voor één seizoen naar Het Kasteel

158
0

Joël Piroe verlaat PSV voor een jaar Sparta Rotterdam. De Kasteelclub is uitermate verguld met de komst van Piroe.

PSV zijn eenzelfde constructie overeengekomen zoals vorig seizoen met Sam Lammers het geval. Club en speler hopen uiteraard op een zelfde afloop als bij Lammers en dat Piroe volgend seizoen basisspeler bij PSV kan worden.

De twintigjarige spits speelt tot het einde van het seizoen op Het Kasteel. Hij is na Dante Rigo de tweede PSV’er die wordt verhuurd aan Sparta.

Piroe scoorde de afgelopen jaren aan de lopende band voor Jong PSV en andere jeugdteams van zijn club. Vorig seizoen wees Piroe belangstelling van buitenlandse topclubs af en verlengde hij zijn contract tot medio 2022.

Bij Sparta is men blij met de komst van de talentvolle spits. “Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Joël al bijna vijftig competitiewedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal met Jong PSV”, zegt Henk van Stee, technisch manager van Sparta over Piroe.

“Daarin heeft hij laten zien dat hij scorend vermogen heeft en met zijn komst naar Het Kasteel vergroten we de concurrentie en mogelijkheden in onze aanval. Voor zowel Joël, PSV als Sparta is het goed dat hij ervaring opdoet in de Eredivisie bij ons”, besluit Van Stee.

Laros Duarte, Dirk Abels, Mohammed Rayhi, Lassana Faye, Rigo en Piroe hebben allemaal PSV roots en staan of hebben onder contract gestaan in Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here